FŐBB BERENDEZÉSEK

Gabona- és vetőmagtisztítók gyártása

Vetőmagtisztító gépeinket, melyeket a Tisza Vetőmag Kft.-vel közösen fejlesztettünk, egyaránt ajánljuk a mezőgazdaságban termelő kis- és nagyvállalkozásoknak.

A betakarított szemes termény tartalmazhat fajidegen magvakat, törött, fejletlen szemeket, valamint különböző eredetű szennyeződéseket. Ezért tárolás és felhasználás előtt tisztítást igényel. A technológiai gépsorba beillesztett tisztítók végzik a tisztítást.

A magtisztító gép főbb jellemzői, melyek biztosítják a megbízható munkavégzés hatékonyságát, valamint hosszú élettartamát:

  1. Masszív, erős fémváz alkotja a tisztítógépet, amely biztosítja a rostaszekrény kiváló, nagyság szerint történő szelektáló munkáját.
  2. Bordás adagolótengely 1 és 30 t/óra teljesítmény-tartományban fokozatmentesen szabályozható. Függönyszerűen vezeti be a magvakat a rostafelületre, ezáltal csökkenti az anyagesés sebességét, és javítja az előszívó szél hatékonyságát.
  3. Három különböző dőlésszögű rostasíkkal rendelkezik, melyek felülete 5 m2. Így kiválóan alkalmas kis és közepes gazdaságok számára, az ipari apró és nagy magvak hatékony tisztítására.
  4. A tisztítógép rendkívül hatékony elő- és utószélrendszerrel van ellátva, mely tökéletesen össze van hangolva a rosták nagyság szerint végzett munkájával. Az elő- és utószél nehéz részecskéi expanziós kamrák alján ülepednek le, melyeket két szállítócsiga továbbít, így külön-külön ellenőrizhető a szélmunka. A hatékony szélmunkát a porleválasztó ciklon tetején elhelyezett ventilátor biztosítja.

HETECH síkrostás magtisztító gépeink teljesítménye

HMT-S1A-H

HMT-S1K-H

HMT-S2K-H

Keresse munkatársainkat bizalommal!

Hollósi László
Csabai Viktor
Rácz Attila
Borics Miklós

Kérdése van? Szeretne árajánlatot kérni? Írjon nekünk!

×