Gabona- és vetőmagtisztítók gyártása

Vetőmagtisztító gépeinket, melyeket a Tisza Vetőmag Kft.-vel közösen fejlesztettünk, egyaránt ajánljuk a mezőgazdaságban termelő kis- és nagyvállalkozásoknak.

A magtisztító gép főbb jellemzői

melyek biztosítják a megbízható munkavégzés hatékonyságát, valamint hosszú élettartamát:
HMT-S2K-H
Masszív, erős fémváz

Masszív, erős fémváz alkotja a tisztítógépet, amely biztosítja a rostaszekrény kiváló, nagyság szerint történő szelektáló munkáját.

Bordás adagolótengely

A bordás adagolótengely 1 és 30 t/óra teljesítmény-tartományban fokozatmentesen szabályozható. Függönyszerűen vezeti be a magvakat a rostafelületre, ezáltal csökkenti az anyagesés sebességét, és javítja az előszívó szél hatékonyságát.

Három különböző dőlésszögű rostasík

Három különböző dőlésszögű rostasíkkal rendelkezik, melyek felülete 5 m2. Így kiválóan alkalmas kis és közepes gazdaságok számára, az ipari apró és nagy magvak hatékony tisztítására.

Hatékony elő- és utószélrendszer

A tisztítógép rendkívül hatékony elő- és utószélrendszerrel van ellátva, mely tökéletesen össze van hangolva a rosták nagyság szerint végzett munkájával. Az elő- és utószél nehéz részecskéi expanziós kamrák alján ülepednek le, melyeket két szállítócsiga továbbít, így külön-külön ellenőrizhető a szélmunka. A hatékony szélmunkát a porleválasztó ciklon tetején elhelyezett ventilátor biztosítja.

Magtisztító gépek kiválasztásának főbb szempontjai

A több évtizedes tevőleges tapasztalat alapján megalkotott magtisztító gép az általános gabonaféléken túl (búza, árpa, kukorica, napraforgó) még számos, szántóföldi kultúrában megtermelt növényféleség magvainak igen hatékony tisztítására alkalmas.

Fontos, hogy jól behatároljuk a várható tisztítandó ipari apró és nagy magvak mennyiségét. Ezt a következők figyelembevételével tehetjük meg:

HMT-S1K-H
Mindezek alapján meghatározhatjuk mekkora óránkénti átfolyó tisztítási teljesítményre van szükségünk. A síkrostás tisztítógép helyes kiválasztásánál ügyelni kell a következőkre:

HETECH síkrostás magtisztító gépeink teljesítménye:

Vezérlő, szabályzó szoftver

Terményszárító, valamint gabonamozgató rendszereinket automatizált, egyedi, saját fejlesztésű célszoftverrel kínáljuk, melynek fő jellemzői:

Megfelel a legmagasabb szintű technológiai követelményeknek
Energiatakarékos
Többszörös védelemmel ellátott
Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően speciális igényeket is ki tud elégíteni

A H-TECH szárító vezérlő szoftvere megfelel a legmagasabb szintű technológiai elvárásoknak. Grafikus, érintőképernyős megjelenítéssel rendelkezik, melyen a szárító integrálva van a teljes telepi technológiai folyamatábrába, illetve rendelkezik a szárítóra vonatkozó információk és vezérlőelemek teljes képernyős megjelenítésével is. Tartalmazza továbbá a teljes körű adat- és eseménynaplózási modulokat is, valamint a távfelügyeleti modult.

Az igazi újdonság azonban a piacon egyedülálló valós idejű belépő és kilépő nedvességmérésen alapuló nedvességszabályzás, valamint a folyamatos automatikus üzemvezérlés, mely tartalmazza a szárító felfűtési periódusát, a termény túlhőmérsékletének figyelését, valamint a folyamatosan változó környezeti viszonyokhoz való alkalmazkodást is. Ezáltal az emberi tényező kiküszöbölhető, a szárító optimális üzemelése nem a kezelő képességeitől függ majd. A kezelő szerepe a felügyeleti feladatokra korlátozódik.

Érintőképernyős megjelenítés
Interaktív telepi folyamatábra
Teljes körű adat- és eseménynaplózás
Távfelügyelet
Belépő és kilépő nedvesség mérésén alapuló automatikus nedvességszabályzás
Automatikus felfűtés
Automatikus terményhő-felügyelet és szabályzás
Légáram és léghőmérséklet optimalizálás

Töltse le ingyenes mobilappunkat!

Az applikáció segítségével nyomon követheti a szárítási folyamat fontos paramétereit.

Gabonaszárító referenciáinkból

Keresse munkatársainkat bizalommal!

Hollósi László
Csabai Viktor
Rácz Attila
Borics Miklós

Kérdése van? Szeretne árajánlatot kérni? Írjon nekünk!

×