Az alkalmazásról

A szárítási folyamat fontos paramétereit (termény nedvességtartalom, hőmérséklet, szárító levegő mennyisége és hőfoka, leszárított termény mennyisége stb.) a rendszer folyamatosan naplózza.

Rögzítésre kerül továbbá a szárító berendezés hőmérsékleti állapota, amely grafikusan, hőtérkép formájában tárolja a berendezés szárító moduljainak hőmérséklet eloszlását. Ez az információ visszamenőleg megtekinthető, és tájékoztatást nyújt a szárító egyenletes működéséről.

A felhasználó az adatok áttekintésével ellenőrizheti a helyes működést és szükség esetén beavatkozást kezdeményezhet a szárítási folyamatba.

Az előre beállított hőmérsékleti riasztási küszöb átlépése vagy egyéb kritikus működési rendellenesség esetén a rendszer azonnali értesítést küld a felhasználó mobil eszközére, felhívva ezzel a figyelmet a mielőbbi beavatkozás szükségességére.

Megtekinthető továbbá a berendezés üzemi naplója, amely a működéssel kapcsolatos minden információt tartalmaz (aktuálisan futó folyamatok, beállítások, hibaüzenetek stb.)

Az applikáció megtekintési és letöltési lehetőséget kínál a szárító kezelési és karbantartási utasításának, a vezérlő szoftver kezelői utasításának és egyéb dokumentumok eléréséhez. A HETECH hírlevelek és rendszerüzenetek megjelenítésével segíti a gyártó/ügyfél kapcsolattartást.

Töltse le most HETECH alkalmazásunkat a Play Áruházból!

×