Cégünk bemutatása

A HETECH 1998-ban alakult, s mára Magyarország egyik vezető gyártással foglalkozó vállalta lett a gabonatárolók (fémsilórendszerek, horizontális tárolók), terményszárítók és tisztítók tervezése, építése és ezek komplett technológiai rendszerként való kivitelezése területén. A munka szinte minden fázisa számítógépes támogatással folyik, ami gyors munkavégzést, kitűnő színvonalú tervezést és kivitelezést eredményez. Nevünkhöz fűződik több, mint 300 megvalósult beruházás és közel 1.500.000 tonna tárolótér létesítése az elmúlt 23 évben – hazánkban és a környező országokban.

A magas színvonalú teljesítmény eredményeként, illetve a piaci igények támasztotta kihívásnak megfelelően a HETECH az elmúlt időszakban több fejlesztést és beruházást is végrehajtott: pl. gyártócsarnokok és raktárak építése, több új CNC lemezmegmunkáló központ és gép gyártásba állítása, valamint az ennek megfelelő létszámbővítés. Az elmúlt évben tovább folytatódott a külföldi piacszerzés, itthon pedig a szárítótelepek tervezésében és kivitelezésében értünk el szép sikereket. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek megfelelnek a vonatkozó európai uniós jogszabályok és szabványok előírásainak.

Üzemcsarnokaink

Jelenlegi telephelyünkön 2006-ban kezdtük meg a gépgyártást – egy alig 1200 négyzetméteres alapterületű iroda-üzem épületben – 6 fő lakatossal és 10 fő irodai alkalmazottal.

Büszkék vagyunk arra, hogy az azóta eltelt időszakban cégünk létszáma megtöbbszöröződött, az iroda-üzem szomszédságában felépült egy 1800 négyzetméteres üzemcsarnok, melyben modern gépekkel és szakképzett dolgozókkal magas műszaki színvonalon gyártjuk saját fejlesztésű gabonaszárítóinkat és terménytisztítóinkat, illetve az ehhez kapcsolódó anyagmozgató gépeket és kiegészítő berendezéseket.

2015-ben pedig birtokba vettük az új, 3000 négyzetméteres raktárcsarnokunkat.

Raktárcsarnokunk

Raktárcsarnokunk építésének célja logisztikai szolgáltatásunk kapacitásának növelése, minőségének javítása, valamint partnereink gyorsabb kiszolgálása. A megépített új raktárcsarnoknak és az ebben létesített állványrendszernek köszönhetően nemcsak a készletek mozgatása vált áttekinthetőbbé és gyorsabbá, de partnereink növekvő igényeit is zökkenőmentesen tudjuk kielégíteni. Az új csarnok elhelyezkedése, valamint rakodó felületeinek kialakítása a fuvareszközök töltését is gyorsabbá teszi. A raktározási és a kiszolgálási idő optimalizálásában természetesen jelentős szerepet kap az újonnan beszerzett, modern rakodó eszközök alkalmazása, valamint az adminisztráció informatikai támogatásának fejlesztése.

2021-ben elkezdtük terveztetni az új gyárcsarnokunkat speciális gyártmányok, és azok munkáinak elhelyezéséhez.

×