Komplett projektek

Telephely megvalósulása komplex technológiával

Egy komplex technológiával rendelkező telephely megvalósítása komoly szellemi és anyagi befektetést igényel minden résztvevőtől. Éppen ezért az első lépéstől az utolsóig rendkívül nagy gondot fordítunk minden részletre. A következő néhány pontban összefoglalva felvázoljuk, hogyan jutunk el közösen partnerünkkel a tervezéstől a megvalósulásig:

Homlokzat – I, II, III

Technológiai folyamatábra és elrendezés

 • 1. Személyes találkozó

  Általában egy személyes találkozó keretében ismerjük meg leendő partnerünket, melynek során felmérjük igényeit, közösen meghatározzuk a koncepciót és a terjedelmet.

 • 2. Árajánlat

  Ajánlatunkat ennek alapján készítjük el, mely tartalmazza a konkrét technológiai leírást, a rajzdokumentációt és az árakat.

 • 3. Szerződéskötés

  Szükség szerint ismételjük meg a személyes találkozókat, hogy a további finomításokat, módosításokat, egyedi igényeket is figyelembe vehessük. Miután megegyezés született a végleges terjedelmet illetően, megkötjük a szerződést.

 • 4. Tervezés, gyártás

  A szerződés létrejötte után kerül sor a teljes telepi technológia 3D-s modellezésére, meghatározásra kerülnek a végleges műszaki paraméterek, s ennek megfelelően tervezünk meg és gyártunk le minden egyes gépet.

 • 5. Kivitelezés

  Ezzel párhuzamosan – a Megrendelő és a Szállító irányítása mellett – elindul a komplett építés engedélyeztetése, valamint a kiviteli tervek elkészítése. Szükség szerint bevonásra kerülnek a megfelelő szakági alvállalkozók. Miután a telephelyi készültség eléri a 80 %-ot, a legyártott gépeket kiszállítjuk, s megkezdődik a szerelés, majd a beüzemelés, a hidegüzemi próbák, végül a melegüzemi próbák zárják a sort. Természetesen az egész folyamat a törvényi előírásoknak megfelelő műszaki ellenőri felügyelet mellett folyik.

 • 6. Átadás-átvétel

  Miután a gépek megfelelően működnek, s a kollégáink a leendő kezelőket megfelelő módon betanították, sor kerül a végleges átadás-átvételre.