GINOP-1.2.1-16-2017-00322 pályázat

Kedvezményezett neve: Hetech Trend Kft.
Projekt címe: eszközbeszerzés a Hetech Trend Kft-nél a fémmegmunkálási tevékenység fejlesztése érdekében
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00322
Támogatás összege: 147 306 228 Ft
A projekt kezdő időpontja: 2018.01.22
A projekt befejezési időpontja: 2019.07.22

A projekt tartalmának bemutatása

A „GINOP-1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című felhívás keretében kapott lehetőséget cégünk annak a projektnek a megvalósítására, mely során eszközbeszerzésre kerülhet sor a fémmegmunkálási tevékenység fejlesztése érdekében.

A projekt keretében eszközök beszerzésére kerül sor, melyek az alábbiak;

  • 2db fényező-szárító kabin,
  • 1db festéktároló kabin / keverő boksz,
  • 1db TruPunch 3000 (S11) stancológép,
  • 2db elektromos homlokvillás targonca,
  • 1db Trulaser 2030 (L82) fiber lézervágógép,
  • 1 db FactoryMaster Termelésirányítási rendszer.

A Hetech Trend Mérnöki Iroda Kft. jelenleg nem rendelkezi komplex vállalatirányítási rendszerrel, jelen pályázat keretein belül szeretné a FactoryMaster Termelésirányítási rendszert kiépíteni és bevezetni. A fejlesztés funkcionális területei a Vállalati CRM, Gyártási terület és a Beszerzés és logisztika.

A projekt megvalósítása cég székhelyén – Kecskemét Könyves Kálmán krt. 18 történik, 2018. elején kezdődött és várhatóan 2019.őszén fejeződik be.

A vállalkozás 2006-ban kezdte meg a gépgyártást, melynek infrastruktúráját folyamatosan fejlesztette az eltelt évek alatt. Tevékenységét mára egy 3.000 nm-es üzemcsarnokban végzi, melyben modern gépekkel és szakképzett dolgozókkal magas műszaki színvonalon gyártja saját fejlesztésű gabonaszárítóit, illetve az ehhez kapcsolódó anyagmozgató gépeket és kiegészítő berendezéseket. A projekt céljaként várhatóan a tevékenységek fejlesztése, így a piaci igények magasabb szintű kielégítése valósulhat meg.

A Hetech Trend Kft a GINOP-1.2.1-16-2017-00322 azonosító számú pályázata kapcsán 50 %-os támogatás intenzitás mellett 147.306.228 Ft vissza nem térítendő állami támogatásban részesült az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában történő finanszírozással.

Gabonasilók, gabonaszárítók és magtisztítók tervezése, gyártása és kivitelezése

Tárolás felsőfokon – szárítás egyedülálló tulajdonságokkal – minőség, megbízhatóság és szakértelem

Gabonaszárítók és silók
tervezése, építése és kivitelezése

A biztonságos, hosszú távú tárolás  elengedhetetlen feltétele a gabona szárítása. A technológiai gépsorba beillesztett szárító folyamatos üzemű szárítást végez, melynek során a szárított termény nedvességtartalma eléri a biztonságos tárolásra alkalmas szintet.

Gabonatisztítók és vetőmagtisztítók
tervezése és gyártása

A betakarított szemes termény tartalmazhat fajidegen magvakat, törött, fejletlen szemeket, valamint különböző eredetű szennyeződéseket. Ezért tárolás és felhasználás előtt tisztítást igényel. A technológiai gépsorba beillesztett tisztítók végzik a tisztítást.

Rédlerek, serleges felvonók
és minden egyéb raktárról

Azonnal megvásárolható anyagmozgató gépek és kiegészítő berendezések raktárról: rédlerek, serleges felvonók, szállítószalagok, csigák, szellőztető rendszerek, tolózárak, váltók, létrák, pódiumok, csövek, adagolók, stb. Termékeink megrendelhetők egyedi méretben is.